همانطور که در مقاله سواد رسانهای یک و سواد رسانهای دو گفتیم هر کسی در حوزه فعالیت خود در یک فضای رقابتی قرار میگیرد که گاهی برای پیشی گرفتن از رقبا مجبور به دروغ گفتن میشود. عواقب دروغ گفتن در رابطه با خدمات و محصولات آنقدرها هم که به نظر میرسد کم نیست. هرچند در کوتاهمدت کارساز است و احتمالا باعث افزایش فروش میشود؛ اما در درازمدت مشتری با استفاده از محصولات یا خدمات متوجه کیفیت و کمیت آنها میشود.
درحالحاضر که اکثر مشاغل وارد فضای مجازی شدهاند و برای فروش خدمات و محصولات نیاز به تولید محتوا دارند و افراد و مجموعههای زیادی نیز با آنها رقابت میکنند. مشتریان با جستوجو و تحقیقات در پلتفرمهای مختلف متوجه دروغ شما در رابطه با محصول یا خدمات میشوند و زمانیکه متوجه شوند که ادعاهای شما دروغ بوده است، نمیتوانند بهراحتی روز اول به شما اعتماد کنند و کمکم مشتریان هدف خود را از دست میدهید.
صادق بودن از همان ابتدا در تولید محتوا مزایای بسیار زیادی دارد. اگر مشخص شود که برند شما دقیقاً آن چیزی نیست که مشتری به دنبال آن است یا با نیازهای او مطابقت ندارد، بهتر است بهجای دروغ یا تعریف و تمجید بیش از حد درباره آن و محصولات و خدماتی که ارائه میدهید، آنها را به درستی معرفی کنید؛ حتی اگر باعث شود فروشی رقم نخورد.
در تولید محتوا به مشتریان خود دروغ نگویید. اگر در یک محتوای دروغ گیر بیفتید، ممکن است هزینههایی برایتان داشته باشد:
- ازبین رفتن اعتماد مشتری
- از دست دادن مشتریان هدف
- ازبین رفتن اعتبار و شهرت برند
در پایان …
از خود بپرسید: هدف از دروغ گفتن چیست؟ واقعا چه تاثیری دارد؟ زمانیکه شما دروغ میگویید عدم اعتماد به محصول یا خدمات خود را نشان میدهید. بهجای این کار روی مشتری و ساخت محصولات و خدمات خود به بهترین شکل ممکن تمرکز کنید تا نظر او را جلب کنید.
خوشحال میشویم نظرات خود را با ما در کارخانه محتوای مدیاشو به اشتراک بگذارید.