عکس، یکی از مهم‌ترین عناصر تولید محتواست که قطعا کیفیت و اصالتش، به اعتبار محتوای تولیدشده کمک می‌کند. به‌این‌ترتیب برای داشتن عکس‌های خوب در سایت یا صفحه شخصی‌، به‌جای استفاده از تصاویر آرشیوی و انتخابی، باید با عکاسی حرفه‌ای، محتوای تصویری شکیل و مناسبی پدید آورد. کارخانه محتوای مدیاشو با استودیوی مجهز و نیروهای متخصصش کلیه خدمات مربوطه به عکاسی تبلیغاتی،‌ صنتعی و مدلینگ را به عهده می‌گیرد.

مزایای استفاده از عکاس حرفه‌ای و گروه متخصص

با پیشرفت امکانات عکاسی و گسترش دامنه فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی، امروز هر کسی می‌تواند برای کسب‌وکار  و یا هر هدف دیگری، خودش عکس بگیرد و آن را ادیت کند. اما دقیقا همین قسمت نکته غلط‌انداز کار است. اینکه امروزه همه می‌توانند تولید محتوا کنند به‌معنی آسان‌تر شدن این کار نیست؛ بلکه دقیقا به‌معنای تنگاتنگ‌تر شدن عرصه رقابت است. پس برای اینکه از رقبای خود سبقت بگیرید، حتما باید محتوای حرفه‌ای تولید کنید. حال مسئله اینجاست که چگونه یک نفر می‌تواند همه مهارت‌های تولید محتوا (عکاسی، تصویربرداری، نویسندگی، تدوین و…) را به‌سرعت بیاموزد و از طرف دیگر به بیزینس تخصصی‌اش هم مشغول باشد. پس همکاری با کارشناسان متخصص تولید محتوا، ضروری به نظر می‌رسد.

اما فارغ از گزینه استفاده از خدمات عکاسی و مشاوره تبلیغات، اگر خودتون قصد دارید دوربین به‌ دست بگیرید و فلاش بزنید به یاد داشته باشید که عکاسی تبلیغاتی به‌عنوان شاخه کاربردی و بسیار مهم عکاسی، یک هنره. عکاس خوب با دانش کافی درباره طریقه استفاده از دوربین، زوایای عکاسی،‌ نقش رنگ‌ و سایه‌ و سایر تکنیک‌های عکاسی، باید بهترین شرایط رو برای خلق آثار دلخواهش فراهم کند.

همه نکاتی که در عکاسی عمومی آموزش داده می‌شود، در عکاسی تبلیغاتی هم کاربرد دارد. بنابراین در این زمینه هم عکاس باید با در نظر داشتن مواردی مثل تنظیم ISO،‌ انتخاب زمینه جذاب و قاب مناسب، در بهترین حالت ممکن عکاسی کند. اما نکته قابل اهمیت در عکاسی تبلیغاتی، پیامی است که باید به مخاطب منتقل شود. شاید عکاس ترجیح بدهد که پیام عکس هنری یا مستندش رو فقط دسته خاصی از مخاطب‌هاش بفهمند؛ اما پیام عکس تبلیغاتی باید روشن و مشخص باشد تا عموم مخاطب‌ها آن را درک کنند و تحت تأثیر قرار بگیرند. عکاس تبلیغاتی باید به‌خوبی نیاز مشتری خود را بشناسد و با خلاقیت به ایده‌هاش جون بدهد.

عکاسی صنعتی و عکاسی مدلینگ هم از دیگر زمینه‌های عکاسی تبلیغاتی هستند که به‌خاطر رویکرد خاص هرکدام، در هریک از آنها به نکات خاصی اهمیت داده می‌شود. مثلا در عکاسی صنعتی، خودِ محصول باید با «واقع‌نمایی» در قالب عکس به مخاطبان عرضه شود. پس در چنین عکسی باید ابعاد و ظواهر کالا به‌خوبی نمایان باشد. چنین عکس‌هایی معمولا برای فروشگاه‌های آنلاین و وبسایت‌های تخصصی، کاربرد دارند. همین رویکرد را در عکاسی مدلینگ نسبت به پوشاک در نظر بگیرید. به‌این‌ترتیب که مدل، لباس خاصی را بر تن می‌کند و عکاس طوری عکس می‌گیرد که ویژگی‌های مختلف لباس به‌خوبی به چشم بیاید.

از همه این نکات که بگذریم، در پایان، فراموش نکنید که نگاه خلاقانه شما به سوژه‌ها معنا میدهد. اینجاست که درباره عکاسی موفق گفته شده: «شکوه و عظمت باید در نگاه عکاس باشد»